Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustoillamme. Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja liikkumalla sillä hyväksyt tämän. Yksityiskohtaista tietoa evästeiden käytöstä tällä verkkosivustolla on "Tietosuojakäytänne"

Mikä erottaa kultafoliokuvioinnin kultaisesta silkkipainatuksesta?

Mikä erottaa kultafoliokuvioinnin kultaisesta silkkipainatuksesta?

Kultaisten logojen, elementtien tai kirjainten valmistuksessa silkkipaino ja foliointi ovat suosituimpia pakkaussuunnittelussa käytettäviä menetelmiä. Tärkein visuaalinen ero näiden tekniikoiden välillä on se, että toinen niistä antaa hienovaraisen kiillon, kun taas toinen antaa lähes peilimäisen vaikutelman. Molemmat menetelmät ovat olleet käytössä jo pitkään, joten olet epäilemättä nähnyt kaupoissa ja supermarketeissa kävellessäsi pakkauksia, joissa on käytetty molempia menetelmiä. Ne eroavat toisistaan paitsi ulkonäöltään myös tuotantotekniikaltaan, joten on hyödyllistä tietää, mikä näistä tekniikoista on parempi.

The silk-screen printing

Kultaisten logojen silkkipainatus tehdään käyttämällä ohutta, silkin kaltaista kangasverkkoa, joka on pingotettu kehyksen päälle. Kangasverkko on valmistettava siten, että muste kulkee ainoastaan logon tai muun graafisen elementin kuvan läpi, joka on asetettu verkon päälle. Ruutu on nyt valmis, ja tuote kiinnitetään siihen, kun muste pyyhkäistään sen läpi ja painetaan laatikkoon. Silkkipainokultaa uutetaan painamista varten pieniä kiiltäviä hiukkasia sisältävillä kultamusteilla. Sen vähäinen kiilto on tulosta näistä hiukkasista.

Silkkipainokullan edut:

1) Kun kultaiset logot painetaan silkkipainolla, painopinta ei tule paineen alaiseksi. Menetelmä sopii erinomaisesti aaltopahvipakkausten suoratulostukseen, kun kyseessä on sileäpintainen aaltopahvipakkaus.

2) On mahdollista tuottaa kohtuullisen hienoja juonteita.

3) Koska kultaiset silkkipainovärit ovat läpinäkymättömiä ja erittäin läpinäkymättömiä, ne tulostuvat erinomaisesti värillisille pinnoille. Tämä on yksi väreistä, joita suosittelemme, kun logosi sijoitetaan mustille aaltopahvilaatikoille.

4) Kultainen maali tarttuu lujasti pintaan hankaamatta tai naarmuuntumatta.

5) Painatuksen tekeminen muutamaan laatikkoon on suhteellisen edullista, koska tämän tekniikan liimojen valmistuskustannukset ovat vaatimattomat.

Silkkipainokullan haitat:

1) Ei yhtä kirkas kuin kultafolio.

2) Ei sovellu suurille tulostusalueille.

3) Ei yleensä tehoa tekstuuripainotteisiin pintoihin (esim. sametti).

Gold foiled logos

Kultafolioidut logot kiinnitetään laatikon pintaan käyttämällä erityisesti halutun logon tai graafisen elementin painamiseen tarkoitettua metalliliimaa. Klisee asetetaan erikoislaitteistoon ja kuumennetaan, ja tuote asetetaan sen alle. Tuotteen ja kuuman metalliliiman välissä on oltava ohut kultafoliolevy, joka on työnnettävä tiukasti tuotetta vasten. Foliokalvo kiinnitetään ja kiinnitetään tuotteeseen oikeisiin kohtiin liimassa koholla olevien suunnittelukomponenttien avulla. Lopputuloksena on virheetön, kiiltävä, lähes peilimäinen kuva.

Kultafolioinnin edut:

1) Painettujen elementtien kiiltävä pinta.

2) Ympäristöystävällinen painatusprosessi (ei musteiden, ohentimien jne. käyttöä).

3) Kalvon läpinäkymättömyyden ansiosta se loistaa värillisillä pinnoilla. erinomainen pinnoilla, joissa on paljon tekstuuria.

4) On mahdollista tuottaa kohtuullisen hienoja juonteita.

5) Soveltuu erinomaisesti voimakkaasti kuvioiduille pinnoille.

Kultafolioinnin haitat:

1) Ei sovellu suoraan aaltopahville painamiseen, koska se aiheuttaa aaltopinnan vääntymistä ja halkeilua.

2) On tarpeen käyttää metalliklipsejä, joiden valmistus on kallista.

3) Ei sovellu suuriin painosmääriin, koska kliseiden ja painatuksen hinta nousee voimakkaasti painosmäärän kasvaessa.

Milloin kukin tekniikka on tarkoituksenmukainen?

Comparison of silk-screen printing and foiling technologies

Kultaisen silkkipainetun logon sisältäviä paketteja voi ostaa valitsemalla yhden painovärin ja ilmoittamalla tilauksen huomautuksissa, että painovärin on oltava kultainen.

Jos haluat folioidun kultalogon aaltopahvipakkaukseen, tarjoamme epäsuoraa (laminointi) leimausta, mutta teemme laminoinnin ja folioinnin vain vähintään 500 kappaleen erikoistilauksille.

Kaikki tällä sivustolla julkaistu sisältö on UAB SUPERBOXin yksinomaista omaisuutta. Sivuston superbox.lt osittainen ja/tai täydellinen jäljentäminen on ehdottomasti kielletty ilman UAB SUPERBOXin etukäteen antamaa kirjallista lupaa.