Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustoillamme. Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja liikkumalla sillä hyväksyt tämän. Yksityiskohtaista tietoa evästeiden käytöstä tällä verkkosivustolla on "Tietosuojakäytänne"

Leikkimökit

Yllätä lapsesi ekologisilla aaltopahvileluilla. Pieniä leikkimökkejä ei ole suunniteltu vain nukkejen kanssa leikkimiseen, vaan ne ovat myös hyvä autotalli kaikille leluautoille, joten myös pojat voivat nauttia siitä. Suuri leikkitalo koostuu monista osista, ja se voidaan koota ja purkaa monta kertaa. Se säästää paljon aikaa kotona, koska lapset...

Yllätä lapsesi ekologisilla aaltopahvileluilla. Pieniä leikkimökkejä ei ole suunniteltu vain nukkejen kanssa leikkimiseen, vaan ne ovat myös hyvä autotalli kaikille leluautoille, joten myös pojat voivat nauttia siitä. Suuri leikkitalo koostuu monista osista, ja se voidaan koota ja purkaa monta kertaa. Se säästää paljon aikaa kotona, koska lapset ovat hyvin mukana rakentamassa omaa taloaan ja leikkimässä siinä.  Kaikki talot voi värittää. Se on loistava lahja syntymäpäiväksi, jouluksi tai muuhun juhlaan.

Lisää

Suodatin
Näytetään 1 - 5/5 kohdetta

Suodatin

Tuote:
lisää... vähemmän
Hintataso
Brändi
lisää... vähemmän
FSC® merkki
lisää... vähemmän
Suodatin