Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustoillamme. Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja liikkumalla sillä hyväksyt tämän. Yksityiskohtaista tietoa evästeiden käytöstä tällä verkkosivustolla on "Tietosuojakäytänne"

TIETOJA MEISTÄ

Mikä on SUPERBOX?

SUPERBOX on sertifioidun pakkausten valmistajan verkkokauppa, joka toimii Liettuassa, Latviassa, Virossa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Olemme erikoistuneet aaltopahvi- ja kartonkilaatikoiden valmistukseen yli kymmenen vuoden kokemuksella vuodesta 2008 lähtien. Vuodesta 2020 alkaen olemme myös myyneet pakkauksia verkossa. Tuotteemme ovat korkealaatuisia, ja suuri osa pakkauksistamme on sertifioituja.

Suuri valikoima

SUPERBOX tarjoaa laajan valikoiman yli 1000 pakkausvaihtoehtoa ja paperitarviketta lastulevystä pehmopaperiin ja käärepaperiin. Myymäläämme lisätään uusia kokoja ja malleja joka kuukausi. Se, mitä ei ehkä eilen ollut saatavilla, saattaa olla jo tänään varastossa.Jos et vieläkään löydä täydellistä laatikkokokoa, lähetä vaatimuksesi kätevän kyselylomakkeemme avulla. Otamme sinuun yhteyttä 1-3 työpäivän kuluessa.

Apua ja neuvoja

SUPERBOXissa olemme ylpeitä siitä, että voimme opastaa asiakkaitamme ihanteellisten pakkausratkaisujen löytämisessä. Asiantuntijamme jakavat korvaamattomia näkemyksiä SUPERBOX-blogissa, jossa käsitellään muun muassa painotekniikoita, pakkausten kierrätystä ja sertifiointia sekä käytännön vinkkejä pakkaussuunnitteluun. Tarjoamme ammattitaitoista neuvontaa pakkaustuotannossa. SUPERBOX YouTube-kanavamme tarjoaa monia opetusvideoita koskien pakkausten helppoa taittamista.

Tavaroiden kestävä ja turvallinen pakkaaminen

Olemme sitoutuneet torjumaan muovisaastetta ja paketoimme lähetyksemme kierrätettäviin pahvilaatikoihin, jotka ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Näin varmistetaan, että SUPERBOX-laatikot saapuvat kotiovellesi ehjinä ja vahingoittumattomina. Ympäristö ja asiakas voittavat molemmat.

 

Luotettava toimitus

Tyytyväisyytesi on etusijalla, minkä vuoksi teemme yhteistyötä ainoastaan luotettavien toimituskumppaneiden kanssa. VENIPAK, DPD, UPS ja muut hyvämaineiset kansainväliset kuriiripalvelut huolehtivat pakettiemme turvallisesta ja oikea-aikaisesta toimittamisesta sijaintiisi. Käy verkkosivuillamme saadaksesi yksityiskohtaisia tietoja toimitusajoista ja hinnoista.

Salkkumme

Huolehdimme kaikista pakkaustarpeistasi. Tarvitsitpa sitten pieniä tai suuria määriä laatikoita, ammattitaitoinen tiimimme kykenee toimittamaan ne. Kokeneet suunnittelijamme luovat tuotteillesi räätälöityjä pakkausratkaisuja ja toimittavat hienoimmista materiaaleista valmistettuja näytteitä, joita voit testata perusteellisesti tuotteidesi kanssa. Tarjoamme myös painatuspalveluja, jotta pakkauksesi heräävät eloon. Painetut pakkausnäytteemme sopivat erinomaisesti mukaansatempaaviin kuvauksiin tai vaikuttaviin esityksiin. Pakkaustuotantoa koskevia tiedusteluja varten ota yhteyttä.

Tutustu portfoliomme töihin täällä.

Moderni ja energinen tiimi

Me SUPERBOXissa noudatamme avoimuuden, huolellisuuden, uteliaisuuden ja tehokkuuden henkeä. Menestyksemme todellinen mittari on kiitollisuus, positiiviset tunteet ja suositukset, joita saamme arvostetuilta asiakkailtamme. Poikkeuksellisten SUPER-pakkausten suunnittelu ja valmistus on tiimimme mieluisinta työtä.

  

Pysy yhteydessä meihin Facebookissa ja Instagramissa koskien uusimpia päivityksiä ja inspiraatioita.

SUPERBOX - physical store of cardboard boxes