Ilmoitamme, että tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkaaksesi sivuston käyttöä, napsauta Hyväksy-painiketta. Lisätietoja täältä.

Seulapainatus kannen päällä

Seulapainatus kannen päällä

Helpoin tapa saada lahjapakkaus tai tuotepakkaus näyttämään paremmalta on yksinkertaisesti painattaa logo tai tuotemerkki kansiin. Seulapainatus on laadukas painomenetelmä, jonka avulla voit painaa jo valmiiden pakkausten pohjapiirroksiin.

Seulapainatuksella saadaan kirkkaita, täyteläisiä sävyjä (jopa silloin, kun painoväriä käytetään ruskealle taustalle), pienet, herkät kuvat voidaan painaa kauniisti, ja on mahdollista painaa pieniä määriä (esimerkiksi 50 laatikkoa).

Silkkipainatus pakkauksiin

Tätä tulostusmenetelmää käytettäessä ei ole suositeltavaa käyttää useampaa kuin kahta väriä, koska jokainen väri levitetään pinnalle erikseen. Jos haluat käyttää pakkauksessa enemmän kuin kahta väriä tai painattaa koko laatikon, on parempi valita muita painomenetelmiä, kuten digitaalinen, offset- tai fleksopainatus.

Pantone-värivalikoima
Miten määritetään logon väri

Pienet pakkausmäärät painetaan silkkipainolla käsin. Aluksi tulostin sekoittaa tarvittavat värit, joten ne on määriteltävä Pantone-väripaletissa ulkoasussa.

Musta, valkoinen, hopea ja kulta ovat värejä, joita ei tarvitse sekoittaa keskenään, joten sinun tarvitsee vain merkitä musta, valkoinen, hopea tai kulta ulkoasuun. Muut värit vaativat Pantonen värikartan värikoodin; esimerkiksi Pantone 485C on kirkkaanpunainen ja Pantone 7462C on klassinen sininen. Jälkimmäinen on muuten vuoden 2020 Pantone-väri.

Mustiin pakkauksiin, jotka on valmistettu koristeellisesta mustasta aaltopahvista, painamme silkkipainolla vain VALKOISELLA, MUSTALLA, HOPEISELLA ja KULTAISELLA musteella. Muista materiaaleista valmistettuihin pakkauksiin voit valita minkä tahansa väriyhdistelmän.

Kuinka valmistella ulkoasu

Helpottaaksesi ja nopeuttaaksesi pakettien koristelua voit lähettää meille valmiiksi valmistellun painatusasetelman PDF-muodossa. Tee ulkoasuun paketin kannen kokoinen suorakulmio. Jos esimerkiksi taitetun laatikon on oltava kooltaan 300 x 200 x 50 mm (pituus x leveys x korkeus), suorakulmion mitat layout-lomakkeessa ovat pituus x leveys eli 300 x 200 mm. Sijoita logo halutun kokoisena ja haluttuun paikkaan suorakulmion sisään. Logon on oltava tulostettava (vektorimuotoinen). Tiedostoja, joissa on päätteet .GIF, .JPG tai .PNG, ei hyväksytä. Sopivat tiedostomuodot ovat .AI, .CDR, .EPS ja .SVG. Muista sisällyttää logon väri(t) ulkoasussa.

Tiedoston valmistelu tulostusta varten

Juuri niin! Jos se on liian monimutkaista, lähetä meille vain laadukas logo, niin suunnittelijamme valmistelevat ulkoasun ja lähettävät sinulle mallin hyväksyttäväksi. Kun ulkoasu on viimeistelty ja hyväksytty, voit käyttää sitä uudelleen tulevissa tilauksissa. 

Kaikki tällä sivustolla julkaistu sisältö on UAB SUPERBOXin yksinomaista omaisuutta. Sivuston superbox.lt osittainen ja/tai täydellinen jäljentäminen on ehdottomasti kielletty ilman UAB SUPERBOXin etukäteen antamaa kirjallista lupaa.