Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustoillamme. Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja liikkumalla sillä hyväksyt tämän. Yksityiskohtaista tietoa evästeiden käytöstä tällä verkkosivustolla on "Tietosuojakäytänne"

Laatikoiden täytteiden tukkukauppa

Koristeelliset moniväriset paperi- ja puusilput sekä silkkipaperi ovat esteettisiä ja ympäristöystävällisiä lahjalaatikoiden täytteitä, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä. Paperisilput toimitetaan puristettuna 30 kg:n paaleissa, joten ne on höyhenoitava ennen käyttöä. Puusilput pakataan 5 kg:n laatikoihin. Silkkipaperia on saatavilla 240 arkin...

Koristeelliset moniväriset paperi- ja puusilput sekä silkkipaperi ovat esteettisiä ja ympäristöystävällisiä lahjalaatikoiden täytteitä, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä. Paperisilput toimitetaan puristettuna 30 kg:n paaleissa, joten ne on höyhenoitava ennen käyttöä. Puusilput pakataan 5 kg:n laatikoihin. Silkkipaperia on saatavilla 240 arkin pakkauksissa. Paperisilput ovat suhteellisen pehmeitä, erittäin puhtaita, ja ne soveltuvat lahjojen, kevyiden ja herkkien esineiden pakkaamiseen. Puusilput ovat lujempia kuin paperiset, joten suosittelemme niiden käyttöä pakatessasi raskaampia esineitä, kuten pulloja tai purkkeja. Puusilppujen täyte ei vain kaunista lahjaasi, vaan tarjoaa myös luotettavan suojan tuotteille kuljetuksen aikana.

Lisää

Suodatin
Näytetään 1 - 6/6 kohdetta

Suodatin

Tuote:
lisää... vähemmän
Väri
lisää... vähemmän
Materiaali
lisää... vähemmän
Hintataso
Suodatin