Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustoillamme. Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja liikkumalla sillä hyväksyt tämän. Yksityiskohtaista tietoa evästeiden käytöstä tällä verkkosivustolla on "Tietosuojakäytänne"

EKOLOGIA:

1. Ovatko kaikki SUPERBOX.fi:n myymät laatikot ekologisia?

Valtaosa SUPERBOX.fi:n myymistä laatikoista on ekologisia. Laatikon kuvauksessa ilmoitetaan, onko laatikko ekologinen. Haluamme, että asiakkaamme valitsevat ympäristöystävällisen pakkauksen, joka ei saastuta luontoa. 

2. Jos laatikko on ympäristöystävällinen, tarkoittaako se, että se on valmistettu kierrätyskartongista?

Ei. Ympäristöystävällinen laatikko on sellainen, joka on valmistettu ainoastaan paperista, jota ei ole päällystetty muovikalvolla. Vain tällainen paperi on ympäristöystävällistä, hajoaa luonnossa luonnollisesti eikä saastuta. Tällaiset pakkaukset voidaan lajitella ja hävittää jätepaperina kierrätykseen. Muovikalvolla päällystetyt pakkaukset (kiiltävät ja mattapintaiset laminaatit) saastuttavat luontoa muovilla, koska se ei hajoa luonnollisesti, se ei ole kierrätettävissä eikä siten ympäristöystävällinen.

3. Mitä eroa on kierrätetyllä ja kierrättämättömällä pahvipakkauksella?

Kierrätyskartongista valmistetut pakkaukset eroavat ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan puuraaka-aineesta valmistetuista pakkauksista. Kierrätyskartonki ei ole esteettisesti yhtä miellyttävää ja kestävää kuin selluloosasta valmistettu kartonki. Se kestää huonommin kosteutta ja mekaanisia vaurioita, on paksumpaa ja painavampaa. Juuri näihin ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää huomiota, kun etsit kuljetuspakkausta. Muutama ylimääräinen gramma pakkausta tai hieman suuremmat paketin ulkomitat voivat johtaa korkeampiin toimituskustannuksiin. Kierrätyskartonkipakkauksissa on oltava todistus, joka vahvistaa tämän. Pelkkä myyjän vakuutus siitä, että pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista, ei riitä..

Kierrätyskartongista (KRAFT) valmistetut pakkaukset ovat myös ympäristöystävällisiä. Se ei saastuta luontoa, koska se on biohajoavaa, se voidaan kompostoida tai kierrättää. Käsittelemättömästä kartongista valmistetut sertifioidut laatikot voidaan valmistaa raaka-aineesta, joka on peräisin vastuullisesti hoidetusta metsästä, jota istutetaan jatkuvasti uudelleen.

4. Ovatko mustat laatikot ympäristöystävällisiä?

Kyllä, mustat aaltopahvilaatikot ovat ympäristöystävällisiä, koska ne on valmistettu vain paperista ja ne hajoavat luonnossa luonnollisesti. Mustat laatikot lajitellaan jätepaperiksi jatkokierrätystä varten. Jos laatikossa on PVC-ikkuna, on se poistettava ja lajiteltava muovijätteen joukkoon.

5. Onko mustat laatikot maalattu?

Ei, mustat laatikot on valmistettu koristeellisesta mustasta aaltopahvista. Tämän aaltopahvin kaikki kerrokset (myös aaltopahvin sisällä oleva aalto) ja pahvin reunat ovat mustia. Maalatun pahvin reuna on valkoinen.

PAKKAUS JA TOIMITUS:

1. Pitääkö minun taittaa laatikot itse?

Kyllä, laatikot myydään litteinä - ei taitettuina. Taitto-ohjeet löytyvät tuotesivulta.

2. Voinko palauttaa tai vaihtaa viallisen tai väärän laatikon?

Voit palauttaa ostamasi it-laatuiset tuotteet 14 päivän kuluessa, jos tuotteet täyttävät kuvatut palautusehdot.

3. Voinko lähettää lahjapakkaukset postipisteen tai kuriiripalvelun kautta, jos niitä ei ole pakattu suojalaatikkoon?

Ei, mustilla tai valkoisilla ikkunoilla varustettuja lahjapakkauksia ei suositella toimitettavaksi. Tällaiset laatikot voivat likaantua, naarmuuntua tai taipua, joten ne on pakattava kuljetusta varten suojalaatikoihin.

YKSITTÄISET TILAUKSET:

1. Voinko ostaa vähemmän laatikoita kuin vähimmäistilausmäärä?

Jos tarvitset useita kappaleita eri laatikoita, voit tilata palvelun - "Sample box set", joka löytyy kategoriasta MAINONTA -> PALVELUT.

2. Voinko peruuttaa yksittäisen tilauksen?

Et voi peruuttaa yksittäistä tilausta, jos sen toteuttaminen on jo aloitettu. 

3. Voitteko valmistaa laatikot haluamieni mittojen mukaan?

Kyllä, voimme valmistaa laatikot mittojesi mukaan, mutta vähimmäistilausmäärä on 100 laatikkoa.

4. Voitko suurentaa tai pienentää SUPERBOX.fi-verkkokaupan laatikon mittoja?

Kyllä, voimme pienentää tai suurentaa laatikon mittoja, mutta tämä luokitellaan jo yksittäistilaukseksi, ja siihen sovelletaan 100 kappaleen vähimmäistilausmäärää, ja tuotanto kestää 2-4 viikkoa.

5. Voitteko tehdä laatikoita suunnittelemieni mallien mukaan?

Kyllä, voimme valmistaa laatikoita suunnitelmiesi mukaan. Jos sinulla ei ole pakkausten ulkoasua, painokelpoista logoa tai kuvitusta, kaikki tämä on mahdollista luoda yrityksemme suunnittelijoiden toimesta. Löydät lisää palveluistamme kategoriasta MAINOKSET -> PALVELUT.

6. Kuinka kauan laatikoiden valmistaminen ja lähettäminen kestää?

Yksittäisten laatikoiden valmistus ja toimitus kestää 2-4 viikkoa. 

7. Voitko tehdä insertin tilauksesta?

Kyllä, voimme suunnitella ruskean, valkoisen tai mustan insertin. Lisätietoja insertin suunnittelusta löydät kategoriasta MAINONTA -> PALVELUT.