Ilmoitamme, että tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkaaksesi sivuston käyttöä, napsauta Hyväksy-painiketta. Lisätietoja täältä.

Mitkä ovat parhaita laatikon täyteaineita? Ideoita ja vinkkejä

Mitkä ovat parhaita laatikon täyteaineita? Ideoita ja vinkkejä

Pakatessasi erilaisia esineitä, varsinkin kun laatikossa on useampia esineitä, on niiden järjestely usein ongelmallista. Nämä tavarat eivät useinkaan ole samankokoisia, -painoisia tai -muotoisia, joten ne siirtyvät, vääntyvät ja kolisevat, mikäli ne vain laitetaan laatikkoon. Pakkauksen tultua puretuksi, vastaanottaja näkee, ettei se olekaan niin siisti kuin pakkaajat ehkä alun perin halusivat.

Jos pakattu postilaatikko kulkee lopulliselle vastaanottajalleen pakettiautomaattien tai kuriirien välityksellä, sitä siirretään, heitellään ja käsitellään paljon enemmän kuin silloin, kun se kulkee kädestä käteen. Tällaisissa tapauksissa on otettava huomioon paitsi mukava ulkoasu myös suojaustoiminto, jotta kuljetuksen aikana tapahtuva mahdollinen liikkuminen voidaan minimoida. Kun tavarat liikkuvat laatikossa ja hankautuvat toisiaan vasten, niiden pinnat vaurioituvat, etiketit hankautuvat pois tai jopa jauhemaisten tai nestemäisten tuotteiden korkit irtoavat, mikä aiheuttaa vastaanottajalle vakavan pettymyksen.

Nämä ongelmat voidaan helposti ratkaista käyttämällä pakkausten täyteaineita. SUPERBOX tarjoaa laajan valikoiman täyteaineita. Ne voidaan jakaa kahteen ryhmään: koristeelliset täyteaineet ja koristeellis-toiminnalliset täyteaineet.

Koristeelliset täyteaineet käsittävät silkkipaperin ja pehmeät paperilastut.

Lahjakääre pehmeillä paperilastuilla

Silkkipaperin käyttötavat

Tyhjiöpehmusteiden ensisijaisena tehtävänä on pitää postilaatikon sisältö turvassa, ja niillä on myös esteettinen merkitys. Ne ovat ihanteellisia kevyiden tavaroiden pakkaamiseen ja pienten tyhjien tilojen täyttämiseen. Silkkipaperi voidaan rypistää ja käyttää täyteaineena tai sitä voidaan käyttää pakattavan tavaran kääreenä.

Meillä on useita värejä valittavina, joten voit sovittaa täyteaineesi pakkauksen, tuotteen, brändityylin tai logon väreihin. Koska nämä täyteaineet ovat hyvin kevyitä ja pehmeitä, ne tyhjenevät tai puristuvat painavamman painon alla, joten suosittelemme valitsemaan koristeellisia ja toiminnallisia täyteaineita painavampiin tuotteisiin tai suuremman pakkaustilan täyttämistä varten.

Koristeellis-toiminnalliset täyteaineet eivät ole vain houkuttelevia, vaan ne ovat myös tukevampia ja pitävät siksi tavarat paremmin pakkauksessa. Tähän ryhmään kuuluvat jäykät paperilastut, puulastut ja kartonki- tai aaltopahvi- tai aaltopahvi-insertit.

4 mm:n ja 2 mm:n jäykkien lastujen vertailu

Sen lisäksi, että se on mukava tapa täyttää pakkaus, se myös suojaa tavaroita paremmin kuljetuksen aikana. Nämä täyteaineet ovat myös monivärisiä.

Lahjapakkaus jäykillä täyteaineilla

Tarvittaessa suunnittelemme ja valmistamme yksilöllisesti erikoispahvista tai aaltopahvista valmistettuja inserttejä, mutta haluamme huomauttaa, että tämäntyyppistä täyteainetta on parempi käyttää tapauksissa, joissa pakatut tuotteet ovat yhdenmukaisia. Kerromme lisää inserttien suunnittelumahdollisuuksista seuraavassa artikkelissa.

Lahjapakkauksen täyttäminen puulastuilla

Usein asiakkaamme kysyvät - kuinka paljon lastuja tarvitsemme pakkauslaatikkoa kohti? Löydät vastauksen tähän kysymykseen jokaisen laatikon kuvauksen vierestä, jossa olemme ilmoittaneet, kuinka paljon lastuja riittää keskimäärin kyseisen laatikon pakkaamiseen.

Lopulta hyvä uutinen on se, että kaikki SUPERBOXissa myytävät täytteet on valmistettu paperista tai puusta, joten ne voidaan kierrättää ja samalla edistää planeettamme puhtaampaa ja parempaa tulevaisuutta.

Kaikki tällä sivustolla julkaistu sisältö on UAB SUPERBOXin yksinomaista omaisuutta. Sivuston superbox.lt osittainen ja/tai täydellinen jäljentäminen on ehdottomasti kielletty ilman UAB SUPERBOXin etukäteen antamaa kirjallista lupaa.