Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi verkkosivustoillamme. Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja liikkumalla sillä hyväksyt tämän. Yksityiskohtaista tietoa evästeiden käytöstä tällä verkkosivustolla on "Tietosuojakäytänne"

Musta painatus ja UV-lakkaus mustiin laatikoihin. Tulostusesimerkkejä

Musta painatus ja UV-lakkaus mustiin laatikoihin. Tulostusesimerkkejä

Mustat pakkaukset valmistetaan tyypillisesti koriste- ja aaltopahvista, joiden pinta on matta, mikä antaa miellyttävän esteettisen vaikutelman painatukselle, kun käytetään mustia kiiltäviä painovärejä. Itse painatus on hienovaraisesti kohokuvioitu, vaikkei se olekaan erityisen elinvoimainen. Täältä löydät esimerkkejä mustien pahvilaatikoiden ja aaltopahvilaatikoiden kiiltävästä mustasta painatuksesta.

Yksi tämän painotekniikan huomattavista eduista on sen edullisuus, sillä tämäntyyppisellä painatuksella varustettujen laatikoiden hinnat ovat saatavilla jokaisessa kartongin kuvauksessa, jossa tarjotaan painatusta valmiisiin pakkauksiin.

Vaihtoehtoisesti mustat laatikot voidaan koristella UV-lakalla. Mustalle pinnalle levitettynä UV-lakka antaa kiiltävän kiillon, joka luo upean kontrastin mustan pohjan ja laatikon sileän, lakatun pinnan välille. Yleistä on, että kartonkien UV-lakkaus yhdistetään valkoisiin, kultaisiin tai hopeisiin elementteihin. Alla olevissa esimerkeissä näet erilaisia UV-lakkoja, joita on levitetty mustiin pakkauslaatikoihin.

On syytä huomata, että pahvilaatikoiden UV-lakkaus on kalliimpaa kuin mustilla kiiltävillä musteilla painaminen. Jos haluat hyödyntää SUPERBOXilta ostettujen kartonkien UV-lakkausta, tarjoamme sitä lisäpalveluna.

Pakkausvalmistajan myymälänä SUPERBOXilla on kyky valmistaa pakkauslaatikoita, joissa on kehittyneempiä ja räätälöityjä painovaihtoehtoja. Olemme erikoistuneet valmistamaan pakkauslaatikoita monimutkaisemmilla ja räätälöidyillä painovaihtoehdoilla: offset-, digitaali-, silkkipaino-, fleksopaino-, UV-lakkaus-, folio- ja kohopainatuksella (congreves).

All content published on this site is the exclusive property of UAB SUPERBOX. Any partial and/or total reproduction of the website SUPERBOX is strictly prohibited without the prior written consent of UAB SUPERBOX.